• Aktuelt

  -

  les mer
 • Ferie

  les mer
 • Vaksinasjoner

  Vaksinasjonskontoret i Bamble kommune:  http://testbamble.sk-asp.net/Aktuelt-2/Vaksinasjonskontoret/

  les mer
 • Brukerregistrering

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  les mer
 • Selvbetjening

  Les nærmere her

  les mer

Ny lege

Vi kan endelig fortelle dere at det begynner en ny og dyktig fastlege her fra 1. september. Hun heter Enea Granmar, 28 år, ei ekte Bamblejente som er født og oppvokst i Langesund. Hun har siste tiden vært vikar ved Langesund legesenter. Vi er strålende fornøyd med å få en ny kollega her på senteret, og vi vet hun vil være med på å gjøre legesenteret vårt enda bedre og mer robust. Det vil være mulig å bytte til henne fra 1. september. Enten på helsenorge.no sine nettsider eller via fastlegetelefonen 23 32 70 00. Spre gjerne ordet til alle som kan være interesserte.

For pasienter som har Jeanett eller Steinar Graff som fastlege i dag vil ikke dette ha noe å si for dere. Dere vil fortsette som pasienter hos den dere allerede er hos. Anne Grete vil selvsagt fortsatt være overhodet her på huset og holde legene i tøylene.

Vi gleder oss!

Vi ønsker å gi deg et best mulig tilbud på vår fastlegetjeneste og det er viktig for oss å gjøre en grundig vurdering av alle dine helseplager. Vi ønsker også at du skal kunne være sikker på å komme inn til din time uten unødvendige forsinkelser.

For at vi skal kunne gjøre dette på en god måte er det viktig at vi tar èn helseplage av gangen, og dersom du har flere problemstillinger kan dette bety at vi må dele opp dette i flere konsultasjoner. Håper på forståelse for dette.

For å få tilgang til selvbetjeningen skal alle nye brukere opprettes med brukernavn og adgangskode.Trykk på knappen «Selvbetjening» og følg veiledningen, eller les nærmere om brukeropprettelsen i menyen over.